Gud [& Gaffel] / Børnegudstjeneste / OM DEN GODE HYRDE – OG FÅRET DER BLEV FUNDET

Dato Torsdag d. 29. april 2021, kl. 17:00
Sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Gud [& Gaffel] / Børnegudstjeneste  / OM DEN GODE HYRDE – OG FÅRET DER BLEV FUNDET

Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde.

Kom og vær med til en sjov og stemningsfuld lille halv time i kirkerummet sammen med præst Bettina og børnekorleder Christina. Oplev samtidig den nye udstilling i fortællevinduet, hvor Jesus står med det fundne får i favnen. Og se de mange får, som børnehavebørnene har lavet og knyttet til nettet på anneksets murværk. Det er de 100 får, som Jesus forlod i ødemarken for at finde det får, der var blevet væk.

Efter børnegudstjenesten er der lækre pølsehorn "to-go" til alle deltagende.

GODE FORTÆLLINGER:

27. maj / med spisning, hvis det er muligt / PINSE-FORTÆLLING

24. juni / med spisning, hvis det er muligt / SKT. HANS-FORTÆLLING

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år.  Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Læs mere HER.