Morgenandagt / nu med fælles sang!

MAJ

Morgenandagt / nu med fælles sang!

Dato Torsdag d. 20. maj 2021, kl. 09:00
Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
Morgenandagt  / nu med fælles sang!

Hver torsdag kl. 9 er der morgenandagt i Husum Kirke. Grib chancen for en rigtig dejlig start på din torsdag med en kort andagt og fælles sang!

Andagten ledes på skift af kirkens præster. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Gudstjeneste og andagt må igen være længere end 30 minutter, og vi må atter synge sammen - så længe vi holder to meters afstand. Afstandskravet, når ikke der synges, skrues ned til en meter mellem deltagere, som ikke er fra samme husstand.

Vi samles om kirkekaffen efter gudstjeneste og andagt - UDENFOR og med rette afstand. Der vil derfor være kirkekaffe efter højmesser, aftengudstjenester og morgenandagter, når vejret tillader det:-)

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden.  Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år. Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Læs mere HER.