SAMMEN om højmesse

Søndag d. 24. maj 2020, kl. 11:30
Husum Kirke, Korsager Allé 14, 2700 Brønshøj
Sognepræst Bettina Birk Jensen

Vi glæder os over, at vi nu igen kan mødes til gudstjeneste i kirkerummet - SAMMEN.

Vi slår dørene op for to gudstjenester ved sognepræst Bettina Birk Jensen, med plads til 35 ved hver - sådan kan vi blive ved med at passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anvisninger i vores kirke.

Klokken 10:30 og klokken 11:30.

Husk at vi også hver især stadig skal følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at passe bedst muligt på hinanden: Vask dine hænder tit eller brug håndsprit / Host eller nys i dit ærme - ikke i dine hænder Undgå håndtryk, kindkys og kram / Hold min. 2 meters afstand (når der synges, pga. forsigtighedsprincippet) / Og vi vil bede jer om at blive hjemme, hvis I viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden.