Dato Tirsdag d. 2. februar 2021, Kl. 17:30 til kl. 21:00
Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
Gratis, men husk tilmelding
AFLYST / Kirkebio og inden da aftengudstjeneste / FRIHED / The Truman Show

I lyset af de gældende retningslinjer og det høje smittetal må vi desværre aflyse denne tirsdags kirkebio. Vi glæder os til at invitere på film igen!

Vi bringer filmen ind i kirkerummet - denne gang blænder vi op for "The Truman Show". Instruktør: Peter Weir (1998).

Medvirkende: Jim Carrey.

Den korte aftengudstjeneste på udvalgte tirsdage flytter fra kl. 19 til kl. 17. Det er stadig her, du kan nyde en stund med gudstjeneste, aftensang, ro og eftertænksomhed. En stund, der nu også kan knyttes til et efterfølgende fællesskab omkring gode samtaler, måltider eller film.

De efterfølgende arrangementer er med tilmelding, men det er aftengudstjenesten ikke.

Husk mundbind til de voksne, når du går ind og ud af kirken.